NAKLADA VAL

Natječaj za fotografiju u knjizi Milana Sijerkovića O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera

Pozivamo sve fotoreportere amatere, fotografske klubove iz Rijeke te Kvarnera i šire da prijave snimljene fotografije za objavljivanje u knjizi poznatog meteorologa inž. Milana Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“ 
U povodu prve knjige o vremenu u Rijeci i široj okolici, Naklada Val raspisuje natječaj kojim nagrađuje tri najbolja rada na temu vremena i klime na području Rijeke, Kvarnera, Senja i Gorskog kotara.
Fotografije se šalju na e-mail naklada@naklada-val.hr, veličine do 1 MB. Prijave moraju sadržavati i ime i prezime, adresu i kontakt te mjesto snimanja i objašnjenje fotografije ukoliko je potrebno. Objavljene fotografije neće se novčano honorirati.

Fotografije treba dostaviti najkasnije do 12. listopada 2018.

Teme fotografija su vremenske prilike i neprilike:

  • Bura, drveće na buri, „škura“ bura, dim mora, nezgode vezane uz buru
  • Kiša, pljuskovi, potopi i poplave
  • Nevere, grmljavina, snijeg
  • Opće slike klime i vremena u Rijeci i na području Kvarnera

 
Urednik, dizajner i autor pregledat će i ocijeniti sve pristigle radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri pristigla rada. Uz objavu fotografije nagrade su sljedeće:
prvonagrađeni rad – 5 knjiga M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“ i tri knjige Naklade Val po izboru
drugonagrađeni rad  – 3 knjige M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“ te poklon monografija Naklade Val „Rijeka otvorena svima“
trećenagrađeni rad – 2 knjige M. Sijerkovića „O vremenu i klimi Rijeke i Kvarnera“  
O prijavljenim i ocijenjenim radovima te nagrađenima čitajte u narednim danima na portalu Torpedo Media i drugim mrežnim stranicama kao i na FB stranicama Naklade Val.
 
info tel. 051/498-835
NAKLADA VAL
Ivana Zajca 20, 51000 Rijeka
www.naklada-val.hr